Stages en afstudeeropdrachten

Engineering afstudeeropdracht richting standaardisering installaties

Volg je een opleiding in de richting van Werktuigbouwkunde, Mechatronica of Techniek en zoek je nog een afstudeeropdracht waarmee jij de eerste stap kan zetten in jouw carrière? Onze relatie in Tilburg richt zich op de het ontwerpen en produceren van technische installaties. Ze willen een aantal van deze installaties gaan standaardiseren en zoeken een afstudeerder die het leuk vindt om hiermee aan de slag te gaan. Als afstudeerder zal jij je gedurende de afstudeerperiode bezig houden met het engineeren van de installaties. Het bedrijf werkt met AutoCAD, dus enige ervaring hiermee is wel belangrijk. Wil jij jouw vaardigheden op het gebied van engineering verder ontwikkelen en zie jij het wel zitten om af te studeren in een professioneel bedrijf met jarenlange ervaring? Reageer dan snel met je CV en motivatie!

Plaats: Tilburg
Regio: Eindhoven, Utrecht, Rotterdam, Nijmegen, Delft, Dordrecht, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Tilburg, Helmond

Startdatum: per direct

Vierdejaarsopdracht WTB richting optimalisatie productieproces

Ben jij een student die momenteel in het laatste jaar van een werktuigbouwkundige opleiding zit en zoek je nog een interessante afstudeeropdracht? Dit bedrijf is een technische dienstverlener die actief is in de grove industrie. Om ervoor te zorgen dat de processen binnen het bedrijf efficiënter worden ingedeeld, zijn ze op zoek naar een afstudeerder die aan de slag wil gaan met het optimaliseren van het productieproces op werktuigbouwkundig vlak. Lijkt je dit interessant en wil jij graag afstuderen bij deze leuke onderneming in Velsen? Stuur ons dan snel je CV en laat in je motivatie zien waarom jij de perfecte kandidaat bent voor deze opdracht!

Plaats: Velsen
Regio: Amsterdam, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Leiden

Startdatum: per direct

Engineeringopdracht in de scheepsbouwsector voor een vierdejaars werktuigbouwkundige

Ben jij voor het afronden van jouw studie nog op zoek naar een leuk bedrijf waar jij een uitdagende afstudeeropdracht op kan pakken? Studeer jij in de richting van Werktuigbouwkunde en lijkt het je leuk om je verder te verdiepen in de scheepsbouwsector? In de regio van Zevenaar zit een bedrijf dat vaak meerdere interessante projecten heeft liggen op het gebied van engineering en als afstudeerder kun jij één van deze opdrachten oppakken. Wil jij werken in een professionele omgeving en ben jij niet bang voor een uitdaging? Reageer dan snel op deze vacature!

Plaats: Regio Zevenaar
Regio: Arnhem, Nijmegen, Doetinchem

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting lucht- en ruimtevaarttechniek bij technisch dienstverlener

Ben jij een vierdejaarsstudent die op zoek is naar een afstudeeropdracht en studeer je in de richting van Aviation Engineering, Ruimtevaarttechniek of Werktuigbouwkunde? Bij een technische dienstverlener in Almere hebben ze plaats voor een ambitieuze afstudeerder! Het bedrijf opereert in de luchtvaartbranche en groeit zeer sterk. Ze zoeken een student die gedurende zijn afstudeerperiode aan de slag gaat met een opdracht in de richting van Aviation Engineering. Ben jij de student die ze zoeken? Wacht dan niet te lang en reageer snel!

Plaats: Almere
Regio: Amsterdam, Utrecht, Zwolle, Dronten, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Den Haag, Leiden, Hilversum, Kampen, Lelystad

Startdatum: per direct

Technisch product ontwikkelen voor afstudeerder bij veelzijdige producent

Studeer jij in de richting van Werktuigbouwkunde, Mechatronica of Techniek op HBO of WO niveau? Ben jij op zoek naar een afstudeeropdracht in regio Venlo? Dit technische bedrijf is een gerenommeerd internationaal bedrijf gericht op technische producten. Deze markt blijft groeien en daarom zijn zij bezig met nieuwe ontwikkelingen en innovaties. Hiervoor kunnen ze de ondersteuning van een afstudeerder goed gebruiken. Heb jij affiniteit met productontwikkeling en ervaring met Inventor of SolidWorks? Lijkt het je leuk om hierin een zelfstandige opdracht in op te pakken? Dan is dit bedrijf op zoek naar jou! Uitgedaagd? Reageer dan snel op deze vacature.

Plaats: Regio Venlo
Regio: Eindhoven, Nijmegen, Maastricht, Venlo, Roermond

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage voor een werktuigbouwkundige bij een snelgroeiende machinebouwer

Studeer jij in de richting van HBO Werktuigbouwkunde? Ben jij op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage in Zuid-Limburg? Dit bedrijf is een snelgroeiende machinebouwer en houdt zich bezig met diverse printoplossingen. Deze markt blijft groeien en zij zoeken daarom ondersteuning van een (afstudeer)stagiair. Heb jij affiniteit met machinebouw en lijkt het jou leuk om werkzaamheden of een opdracht op te pakken binnen de ontwikkeling en optimalisatie van een machine? Dan is dit bedrijf op zoek naar jou! Interesse? Reageer snel met je cv en motivatie!

Plaats: Kerkrade
Regio: Heerlen, Maastricht, Venlo, Roermond

Startdatum: per direct

Werktuigbouwkundige (afstudeer)stage bij een metaalindustrie bedrijf

Ben jij een derde- of vierdejaarsstudent van een opleiding in de richting Werktuigbouwkunde, Mechatronica of Techniek? Ben jij enthousiast, gemotiveerd en nog op zoek naar een (afstudeer)stage? Dan is deze uitdaging zeker iets voor jou! Dit bedrijf is een technisch dienstverlener in de metaalindustrie. Momenteel zijn zij bezig met verschillende grote projecten voor hun klanten. Deze projecten worden allemaal uitgevoerd vanuit hun vestiging in regio Hoogeveen. Voor deze projecten kunnen zij wel versterking gebruiken van een (afstudeer)stagiair die zich wil verdiepen in werkzaamheden zoals werkvoorbereiding, calculaties, procesautomatisering en productontwikkeling. Aan de hand van jouw voorkeuren kan dit bedrijf jou vele mogelijkheden bieden. Interesse? Reageer dan nu snel met je cv en motivatie!

Plaats: Regio Hoogeveen
Regio: Emmen, Zwolle, Assen, Hoogeveen, Meppel

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht met carrière perspectief voor ambitieuze WTB'er

Ben jij een ambitieuze WTB'er die op zoek is naar een afstudeeropdracht waarbij je meteen kan doorstromen in een leuke engineeringsfunctie? Onze klant is gesitueerd in de regio van Doetinchem en is op zoek naar een afstudeerstagiair die een leuke opdracht op wil pakken. Het bedrijf is een grote technische producent en ze opereren zowel in het binnen- als in het buitenland. Ze werken voor grote klanten en staan erg goed aangeschreven. Je zal terecht komen op de engineeringsafdeling en je wordt uiteraard goed begeleid. Vindt je dit interessant? Stuur dan meteen je CV en motivatie!

Plaats: Regio Doetinchem
Regio: Deventer, Arnhem, Doetinchem, Zutphen

Startdatum: per direct

Derde- of vierdejaarsopdracht WTB richting productontwikkeling in energie technische branche

Ben jij derde- of vierdejaarsstudent Werktuigbouwkunde, Mechatronica of een aanverwante studie en ben jij op zoek naar een (afstudeer)stage? Wil jij graag aan de slag met productontwikkeling? Dan heeft deze organisatie in Maastricht een mooie mogelijkheid voor jou! Deze organisatie is werkzaam in de energie technische branche en zij zoeken een (afstudeer)stagiair die hun engineeringsteam komt versterken. Ze leveren maatwerk voor hun klanten en hebben meerdere mogelijkheden liggen voor een (afstudeer)stagiair. Ben je hierin geïnteresseerd? Reageer dan snel met je CV en motivatie!

Plaats: Maastricht
Regio: Heerlen, Maastricht, Venlo, Roermond

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht WTB richting ontwerpen nieuwe machine bij innovatief bedrijf

Studeer jij werktuigbouwkunde of mechatronica? Zoek jij een uitdagende afstudeeropdracht waarbij jij veel vrijheid krijgt? Dan sluit deze opdracht helemaal aan bij wat jij zoekt! Dit technisch productiebedrijf in de regio Groningen is op zoek naar een afstudeerstagiair die aan de slag gaat met het ontwerpen van een nieuwe machine in SolidWorks. Wil je hiervoor in aanmerking komen? Reageer dan snel met je cv en motivatie!

Plaats: Regio Groningen
Regio: Groningen, Emmen, Zwolle, Assen, Meppel, Sneek, Veendam

Startdatum: per direct

Afstudeerstage voor ambitieuze WTB'er richting doorontwikkeling bestaand product

Ben jij een ambitieuze student die op zoek is naar een leuke afstudeeropdracht? Studeer je momenteel in de richting van Werktuigbouwkunde of Elektronica? Dan heeft deze multinational in Sneek een mooie opdracht voor jou! Het bedrijf is een toonaangevende speler op het gebied van machinebouw en om deze positie te behouden, willen ze graag continu voldoen aan de wensen van hun klanten. Daarom hebben ze vaak leuke opdrachten liggen op het gebied van het doorontwikkelen van een bestaande machine. Als afstudeerder zal jij zelfstandig één van deze opdrachten op gaan pakken en zal je terecht komen in een leuk, jong en informeel team op de engineeringsafdeling. Uiteraard biedt het bedrijf goede begeleiding, zodat jij jouw opdracht succesvol af kunt ronden. Ben je geïnteresseerd? Reageer dan snel met je CV en motivatie!

Plaats: Sneek
Regio: Leeuwarden, Heerenveen, Sneek

Startdatum: per direct

Afstudeerstage Bouwkunde/Werktuigbouwkunde richting implementatie van BIM

Studeer jij bouwkunde of werktuigbouwkunde en heb jij ervaring met BIM software? Dit bedrijf in Den Bosch is op zoek naar een afstudeerstagiair die bij hen een opdracht gaat oppakken richting de implementatie hiervan op de werkvloer. Interesse? Reageer dan nu met je cv en motivatie!

Plaats: Den Bosch
Regio: Amsterdam, Eindhoven, Utrecht, Nijmegen, Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Tilburg, Venlo

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht WTB richting klimaatbeheersing bij innovatief bedrijf

Ben jij een afstudeerder die op zoek is naar een uitdagende afstudeeropdracht? Studeer je in de richting van Werktuigbouwkunde en heb je affiniteit met de autobranche? Dan heeft dit bedrijf in de regio van Doetinchem een mooie opdracht voor jou op het gebied van klimaattechniek. Geïnteresseerd? Stuur ons dan snel je CV en motivatie!

Plaats: Regio Doetinchem
Regio: Deventer, Enschede, Arnhem, Nijmegen, Doetinchem, Zutphen

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage werktuigbouwkunde bij internationale machinefabriek

Studeer jij de HBO opleiding Werktuigbouwkunde? Ben jij op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage in de regio Venlo? Lijkt het je leuk om een (afstudeer)stage te lopen met de tekenprogramma's SolidWorks en AutoCAD? Reageer dan snel met je cv en motivatie!

Plaats: Regio Venlo
Regio: Eindhoven, Venlo, Helmond, Roermond

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage werktuigbouwkunde richting 3D tekenen in Revit bij installatiebedrijf

Studeer jij richting werktuigbouwkunde en ben je op zoek naar een (afstudeer)stage? Dit installatiebedrijf in de regio Winterswijk is op zoek naar een (afstudeer)stagiair die bij hen aan de slag gaat richting 3D tekenen in Revit. Interesse? Reageer dan nu met je CV en motivatie!

Plaats: Regio Winterswijk
Regio: Deventer, Enschede, Apeldoorn, Arnhem, Doetinchem, Almelo, Zutphen

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting werktuigbouwkunde bij internationale technische onderneming

Ben jij op zoek naar een afstudeerstage richting werktuigbouwkunde? Wil jij graag doorstromen in een vaste baan na je afstuderen? Dit bedrijf in de regio Roosendaal is op zoek naar een afstudeerstagiair die zich onder meer bezig gaat houden met werkvoorbereiding. Interesse? Reageer dan snel met je motivatie en cv!

Plaats: Regio Roosendaal
Regio: Dordrecht, Bergen op Zoom, Breda, Roosendaal, Tilburg

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht werktuigbouwkunde richting warmte- en koudetechniek

Ben jij Werktuigbouwkunde student en ben je op zoek naar een afstudeeropdracht? Onze relatie is op zoek naar een afstudeerder Werktuigbouwkunde met affiniteit met warmte- en koudetechniek. Mocht dit je aanspreken, reageer dan snel op deze uitdagende afstudeeropdracht met je CV en motivatie!

Plaats: Utrecht
Regio: Amsterdam, Utrecht, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Ede, Wageningen, Amersfoort, Alkmaar, Haarlem, Hoofddorp, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage werktuigbouwkunde richting technisch tekenen bij international

Zoek jij een (afstudeer)stage waarbij je aan de slag gaat met technisch tekenen? Dit bedrijf in de regio Terneuzen is op zoek naar een werktuigbouwkunde of automotive student die bij hen aan de slag gaat. Interesse? Reageer dan nu met je CV en motivatie!

Plaats: Regio Terneuzen
Regio: Vlissingen, Terneuzen

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting Werktuigbouwkunde bij technisch productiebedrijf

Doe jij een studie in de richting Werktuigbouwkunde en ben je op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage? Woon je daarnaast ook nog in de buurt van Den Helder? Lees dan nu de vacature en reageer snel met je CV en motivatie!

Plaats: Regio Den Helder
Regio: Amsterdam, Leeuwarden, Alkmaar, Zaandam, Den Helder, Enkhuizen, Purmerend

Startdatum: per direct

Startersfunctie richting Research & Development bij technisch productiebedrijf

Ben je net afgestudeerd en nu op zoek naar een uitdagende startersfunctie? Heb je affiniteit met Research & Development en materiaalkunde? Dan is dit bedrijf midden in 't Gooi op zoek naar jou! Lees de vacature en reageer snel met je CV en motivatie.

Plaats: Regio 't Gooi
Regio: Amsterdam, Utrecht, Almere, Amersfoort, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

Afstudeerstage richting Research & Development bij technisch productiebedrijf

Studeer jij in de richting Werktuigbouwkunde, Chemische Technologie of Technische bedrijfskunde en ben je nog op zoek naar een uitdagende afstudeerstage met kans op doorstroming? Dit bedrijf heeft mooie mogelijkheden voor jou op het gebied van Research & Development. Bij interesse, stuur ons snel je CV en motivatie!

Plaats: Regio 't Gooi
Regio: Amsterdam, Utrecht, Almere, Amersfoort, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting Werktuigbouwkunde bij productiebedrijf

Studeer jij Werktuigbouwkunde, Mechatronica of een aanverwante studie en ben je nog op zoek naar een (afstudeer)stage? Dan is dit bedrijf in Nieuwegein iets voor jou! Heb je interesse? Reageer dan snel met je cv en motivatie!

Plaats: Nieuwegein
Regio: Amsterdam, Utrecht, Ede, Wageningen, Amersfoort, Den Bosch, Hilversum

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage werktuigbouwkunde richting technisch tekenen

Ben jij op zoek naar een (afstudeer)stage waarbij je aan de slag gaat met technisch tekenen? Dit bedrijf heeft meerdere opdrachten liggen voor een (afstudeer)stagiair. Interesse? Reageer dan nu met je CV en motivatie!

Plaats: Regio Tilburg
Regio: Eindhoven, Breda, Den Bosch, Tilburg, Helmond

Startdatum: per direct

Afstudeerstage werktuigbouwkunde richting engineering

Ben jij op zoek naar een afstudeerstage richting engineering en wil jij graag aan de slag gaan met technisch tekenen? Dit bedrijf in Veenendaal zoekt een afstudeerstagiair die graag met CAD/CAM programma's aan de slag gaat. Interesse? Reageer dan nu met je CV en motivatie!

Plaats: Veenendaal
Regio: Utrecht, Deventer, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Doetinchem, Amersfoort

Startdatum: per direct

(Afstudeer)opdracht richting engineering bij technische organisatie

Ben je nog op zoek naar een afstudeeropdracht en studeer je Werktuigbouwkunde of Mechatronica? Dan is dit bedrijf in de regio van Den Bosch iets voor jou! Heb je interesse? Reageer dan meteen met je cv en motivatie!

Plaats: Regio Den Bosch
Regio: Eindhoven, Nijmegen, Dordrecht, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Tilburg, Helmond

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting Installatietechniek bij snelgroeiend ingenieursbureau

Studeer jij Werktuigbouwkunde of Mechatronica en ben je nog op zoek naar een (afstudeer)stage? Heb je affiniteit met installatietechniek en woon je in de buurt van Groningen? Lees dan nu de vacature en reageer snel met je CV en motivatie!

Plaats: Regio Groningen
Regio: Groningen, Delfzijl, Drachten, Hoogeveen, Veendam

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage Engineering bij gerenommeerde machinebouwer

Studeer jij Werktuigbouwkunde en ben je nog op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage? Dit bedrijf in de buurt van Doetinchem is op zoek naar iemand die hen komt versterken op de engineeringsafdeling. Interesse? Reageer snel met je CV en motivatie!

Plaats: Regio Doetinchem
Regio: Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Doetinchem

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage industrieel product ontwerp bij productiebedrijf

Ben je nog op zoek naar een (afstudeer)stage en heb je affiniteit met industrieel ontwerpen? Dit productiebedrijf heeft dan voor jou iets interessants klaar liggen! Interesse? Reageer dan meteen met je cv en motivatie!

Plaats: Regio Arnhem/Nijmegen
Regio: Utrecht, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Doetinchem, Den Bosch

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht WTB richting Machinebouw bij technische organisatie

Studeer jij Werktuigbouwkunde en ben je nog op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht? Vind je het leuk om je te richten op de machinebouw en woon je in de buurt van Arnhem? Dan is dit bedrijf op zoek naar jou! Reageer snel met je CV en motivatie.

Plaats: Regio Arnhem
Regio: Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Doetinchem, Amersfoort

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting technische procesoptimalisatie bij productiebedrijf

Ben jij nog op zoek naar een afstudeeropdracht en heb je affiniteit met technische procesoptimalisatie? Dan is dit bedrijf in Woerden iets voor jou! Geïnteresseerd? Reageer dan meteen met je cv en motivatie!

Plaats: Woerden
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Amersfoort, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting werkvoorbereiding bij technische organisatie

Studeer jij Werktuigbouwkunde of Mechatronica en ben je nog op zoek naar een afstudeeropdracht? Heb je daarnaast affiniteit met werkvoorbereiding? Dan is dit bedrijf in Amersfoort iets voor jou! Heb je interesse? Reageer dan snel met je cv en motivatie!

Plaats: Amersfoort
Regio: Amsterdam, Utrecht, Zwolle, Almere, Apeldoorn, Ede, Wageningen, Amersfoort

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage Werktuigbouwkunde richting doorontwikkeling machines

Studeer jij Werktuigbouwkunde en ben je nog op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage? Woon je daarnaast in het gebied de Kempen? Dan is dit bedrijf op zoek naar jou! Interesse? Reageer dan met je CV en motivatie.

Plaats: Regio de Kempen
Regio: Eindhoven

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht Werktuigbouwkunde bij gerenommeerde machinebouwer

Studeer jij Werktuigbouwkunde en ben je op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht? Lijkt het je leuk om je te richten op machineoptimalisatie en woon je in de buurt van Eindhoven? Reageer dan nu met je CV en motivatie!

Plaats: Regio Eindhoven
Regio: Eindhoven, Den Bosch, Tilburg, Helmond

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting doorontwikkelen 3D-tekenpakket

Ben jij nog op zoek naar een (afstudeer)stage en lijkt het je leuk om een 3D-tekenpakket door te ontwikkelen? Dan is dit bedrijf in de regio Weert iets voor jou! Interesse? Reageer dan meteen met je cv en motivatie!

Plaats: Regio Weert
Regio: Eindhoven, Den Bosch, Tilburg, Heerlen, Maastricht, Venlo, Helmond, Roermond

Startdatum: per direct

Afstudeerstage Engineering bij vakkundig productiebedrijf

Studeer jij Werktuigbouwkunde, Bouwkunde of Civiele Techniek en ben je op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht per februari? Woon je daarnaast ook nog in de buurt van Hoorn? Dan is deze afstudeerstage iets voor jou! Lees de vacature en reageer nu met je CV en motivatie.

Plaats: Regio Hoorn
Regio: Amsterdam, Alkmaar, Haarlem, Den Helder, Purmerend

Startdatum: per direct

(Afstudeer)opdracht Werktuigbouwkunde bij innovatief productiebedrijf

Studeer je werktuigbouwkunde en ben je op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage? Aan de hand van jouw interesses kan dit bedrijf jou vele mogelijkheden bieden. Lijkt dit je iets? Reageer dan snel met je CV en motivatie!

Plaats: Regio Eindhoven
Regio: Eindhoven, Den Bosch, Tilburg, Helmond

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage staalconstructie/installatietechniek bij innovatieve technische organisatie

Ben jij nog op zoek naar een (afstudeer)stage richting staalconstructie of installatietechniek? Dan is dit bedrijf in de regio Rotterdam iets voor jou! Heb je interesse? Reageer dan meteen met je cv en motivatie!

Plaats: Regio Rotterdam
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer, Breda, Alphen a.d. Rijn

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting technische tekenen in SolidWorks bij technisch adviesbureau

Ben jij nog op zoek naar een afstudeeropdracht en studeer je Werktuigbouwkunde of Mechatronica? Heb je daarnaast ervaring met SolidWorks? Dan is dit bedrijf iets voor jou! Heb je interesse? Reageer dan meteen met je cv en motivatie!

Plaats: Regio Almelo
Regio: Zwolle, Deventer, Enschede, Apeldoorn, Almelo, Hengelo, Kampen, Zutphen

Startdatum: per direct

Technische afstudeeropdracht bij een ontwerpbureau

Ben jij nog op zoek naar een afstudeeropdracht en heb je affiniteit met techniek? Dan is dit bedrijf in de regio Gouda iets voor jou! Heb je interesse? Reageer dan meteen met je cv en motivatie!

Plaats: Regio Gouda
Regio: Utrecht, Rotterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting de procesoptimalisatie van data

Ben jij nog op zoek naar een afstudeeropdracht en heb jij affiniteit het procesoptimalisatie van data? Dan is dit bedrijf in de regio Nijmegen iets voor jou! Interesse? Reageer dan meteen met je cv en motivatie.

Plaats: Regio Nijmegen
Regio: Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Doetinchem, Den Bosch, Venlo

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting technische tekenen in SolidWorks

Zoek jij nog een afstudeeropdracht en heb je affiniteit met technisch tekenen in SolidWorks? Dan is dit bedrijf in Oss iets voor jou! Heb je interesse? Reageer dan met je cv en motivatie.

Plaats: Oss
Regio: Eindhoven, Arnhem, Nijmegen, Wageningen, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Tilburg

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht 3D technisch tekenen bij architectonisch bedrijf

Ben jij nog op zoek naar een afstudeeropdracht en vind je het leuk om technisch te tekenen in AutoCAD? Dit bedrijf in Veenendaal is op zoek naar een goede en gemotiveerde tekenaar. Vind je dit interessant klinken? Reageer dan snel met cv en motivatie!

Plaats: Veenendaal
Regio: Utrecht, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Doetinchem, Amersfoort

Startdatum: per direct

Bijbaan richting opzet certificering van CE keurmerk

Ben jij nog op zoek naar een studiegerelateerde bijbaan en studeer jij bedrijfskunde, werktuigbouwkunde of techniek? Dan is dit bedrijf in Ridderkerk iets voor jou! Heb je interesse? Reageer meteen met je cv en motivatie!

Plaats: Ridderkerk
Regio: Rotterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer, Breda, Roosendaal, Alphen a.d. Rijn

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht WTB gericht op het omzetten van tekenprogramma

Ben je op zoek naar een afstudeeropdracht binnen de werktuigbouwkunde? Heb je ervaring met AutoCAD en ben je handig in het omzetten van tekenprogramma's? Dan is dit bedrijf in de regio Groningen iets voor jou! Geïnteresseerd? Reageer dan nu met je CV en motivatie.

Plaats: Regio Groningen
Regio: Groningen, Leeuwarden, Assen, Hoogeveen, Sneek

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht Elektrotechniek bij internationale machinebouwer

Ben jij op zoek naar een afstudeeropdracht in de machinebouw? Vind je besturingstechniek interessant en ben je ambitieus en gedreven? Dan kan dit de perfecte afstudeeropdracht zijn voor jou! Lijkt dit je leuk, laat het ons dan weten met je CV en motivatie.

Plaats: Regio Apeldoorn
Regio: Zwolle, Deventer, Arnhem, Amersfoort, Almelo, Lelystad

Startdatum: per direct

Afstudeerstage WTB richting 3D tekenen in Inventor

Ben jij op zoek naar een uitdagende Werktuigbouwkunde (WTB) afstudeerstage? Dit bedrijf in de regio Hoofddorp is op zoek naar een technisch tekenaar die aan de slag gaat met 3D tekenen in Inventor. Interesse? Reageer dan nu met je CV en motivatie!

Plaats: Regio Hoofddorp
Regio: Amsterdam, Utrecht, Almere, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Den Haag, Leiden, Alphen a.d. Rijn, Hilversum, Purmerend

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht omtrent productontwerp bij technische multinational

Ben je laatstejaars student werktuigbouwkunde, industrieel productontwerp of industrieel ontwerpen en zoek je een (afstudeer)stage? Dit bedrijf zoekt een student die per september of november een project in de richting van productontwerp op zich gaat nemen. Lees snel de vacature en reageer direct!

Plaats: Regio Den Bosch
Regio: Eindhoven, Den Bosch, Venlo, Helmond, Roermond

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht Werktuigbouwkunde bij internationale onderneming

Studeer jij Werktuigbouwkunde en ben je op zoek naar een afstudeeropdracht? Deze machinebouwer is op zoek naar afstudeerders die affiniteit hebben met technisch tekenen. Lees de vacature en reageer snel met motivatie en cv.

Plaats: Omgeving Amersfoort
Regio: Amsterdam, Utrecht, Zwolle, Deventer, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Doetinchem, Amersfoort, Almelo, Meppel, Zutphen

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage werktuigbouwkunde bij producent hoogwaardige technische installaties

Ben jij op zoek naar een leuke enigneeringsopdracht voor je (afstudeer)stage richting WTB? Reageer dan nu snel op deze mogelijkheid met je CV en motivatie!

Plaats: Regio Venlo
Regio: Eindhoven, Nijmegen, Den Bosch, Heerlen, Venlo, Helmond, Roermond

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting Werktuigbouwkunde bij een technische organisatie

Ben je op zoek naar een uitdagende stage of afstudeeropdracht richting Werktuigbouwkunde bij een technische organisatie die een goede groei doormaakt? Reageer dan snel!

Plaats: Beschikbaar door heel Nederland
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Groningen, Zwolle, Dronten, Arnhem, Alkmaar, Vlissingen, Bergen op Zoom, Den Bosch, Maastricht, Almelo

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting CFD (Computational Fluid Dynamics)

Ben jij op zoek naar een afstudeeropdracht in de technische branche? Dit bedrijf biedt een uitdagende opdracht richting CFD-pakketten. Na het afronden is de kans groot dat je kunt blijven plakken bij het bedrijf! Laat het ons gauw weten als je hiervoor in aanmerking wilt komen!

Plaats: regio Rotterdam
Regio: Rotterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Zoetermeer, Breda

Startdatum: per direct

Meewerkstage richting automotive voor een Autotechniek of WTB student!

Studeer jij in de richting van Werktuigbouwkunde of Autotechniek en heb jij veel interesse in automotive? Ben jij ook zoekende naar een uitdagende meewerkstage? Reageer dan nu!

Plaats: Zaltbommel
Regio: Eindhoven, Utrecht, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Amersfoort, Dordrecht, Den Bosch, Tilburg

Startdatum: per direct

Afstudeerstage werktuigbouwkunde richting automotive

Studeer jij in de richting van Werktuigbouwkunde of Autotechniek en heb jij veel interesse in automotive? Ben jij ook zoekende naar een uitdagende afstudeerstage? Reageer dan nu!

Plaats: Regio Zaltbommel
Regio: Eindhoven, Utrecht, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Amersfoort, Dordrecht, Den Bosch, Tilburg

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting optimalisatie van technische bedrijfsprocessen

Heb jij een chemische en/of technische achtergrond en ben je nog op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht? Ben jij daarnaast analytisch sterk en sta je na je afstuderen open om door te stromen? Dan heeft deze organisatie in Amersfoort de perfecte opdracht liggen voor jou! Interesse? Reageer dan snel!

Plaats: Amersfoort
Regio: Amsterdam, Utrecht, Deventer, Almere, Apeldoorn, Ede, Wageningen, Amersfoort, Hilversum

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting Werktuigbouwkunde (WTB) bij Ingenieursbureau

Studeer jij in de richting van werktuigbouwkunde en ben je nog op zoek naar een leerzame afstudeeropdracht? Dan heeft dit ingenieursbureau in de buurt van Utrecht een mooie uitdaging voor jou liggen! Interesse? Reageer dan snel!

Plaats: Regio Utrecht
Regio: Utrecht, Arnhem, Ede, Amersfoort, Dordrecht, Den Bosch, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting onderhoud & renovatiesector bij grote technische organisatie

Heb jij affiniteit met de onderhoud & renovatiesector en ben jij nog op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht? Dan is dit misschien wel iets voor jou. Spreekt deze vacature jou wel aan? Reageer dan snel!

Plaats: regio Dordrecht
Regio: Rotterdam, Delft, Dordrecht, Bergen op Zoom, Breda, Roosendaal, Tilburg

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting de betonindustrie bij grote technische organisatie

Ben jij nog op zoek naar een afstudeeropdracht en heb jij affiniteit met de betonindustrie? Dan heeft deze grote technische organisatie in de omgeving van Dordrecht een uitdagende afstudeeropdracht voor jou. Interesse? Reageer dan nu!

Plaats: regio Dordrecht
Regio: Rotterdam, Delft, Dordrecht, Bergen op Zoom, Breda, Roosendaal, Tilburg

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting verduurzamingssystemen

Ben jij op zoek naar een uitdagende afstudeerstage richting technisch tekenen in Stabicad en Revit(BIM)? Vind je het daarbij leuk om je bezig te houden met de verduurzaming van systemen? Dan heeft dit ingenieursbureau een leuke opdracht voor je in de buurt van DenBosch/Eindhoven! Interesse? Reageer snel!

Plaats: Regio Den Bosch/Eindhoven
Regio: Eindhoven, Utrecht, Nijmegen, Breda, Den Bosch, Tilburg, Helmond

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht Werktuigbouwkunde technisch tekenen bij innovatief bedrijf

Studeer jij werktuigbouwkunde en wil je aan de slag met AutoCAD en Solidworks bij een innovatieve technische organisatie? Dit bedrijf in Veenendaal biedt je deze leuke uitdaging en biedt je mogelijk een baan aan na je afstuderen! Geïnteresseerd? Reageer dan snel

Plaats: Veenendaal
Regio: Utrecht, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Amersfoort

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht Werktuigbouwkunde richting 3D-machineontwerp bij internationale machinebouwer

Ben jij op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht richting de machinebouw waarbij je aan de slag gaat met simulaties en ontwerpen in Inventor? Deze internationale machinebouwer in Harderwijk is per september op zoek naar een gemotiveerde student werktuigbouwkunde (of soortgelijke studie). Geïnteresseerd? Reageer dan snel met cv en motivatie.

Plaats: Harderwijk
Regio: Utrecht, Zwolle, Deventer, Almere, Apeldoorn, Amersfoort, Hilversum, Lelystad

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting specialiseren in riolering

Volg jij een technische studie en ben je geïnteresseerd in een specialisatie richting riolering? Deze organisatie heeft een mooie vacature openstaan en er zijn veel doorgroeimogelijkheden! Reageer snel met motivatie en cv.

Plaats: Regio Achterhoek
Regio: Deventer, Enschede, Apeldoorn, Doetinchem, Zutphen

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht in technische branche bij grote afvalverwerker

Heb jij een technische, universitaire achtergrond en ben je op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht? Sta jij open voor doorstroommogelijkheden? Reageer snel met motivatie en cv.

Plaats: Regio Nijmegen
Regio: Utrecht, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Den Bosch

Startdatum: per direct

Afstudeerstage voor Werktuigbouwkunde of Mechatronica student

Studeer jij Mechatronica of Werktuigbouwkunde en ben jij vanaf februari 2018 op zoek naar een leuke afstudeeropdracht? Reageer dan snel met je motivatie en cv!

Plaats: regio Zeist
Regio: Amsterdam, Utrecht, Apeldoorn, Ede, Wageningen, Amersfoort, Hilversum

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage WTB bij technische adviesorganisatie

Zoek jij een interessante WTB (afstudeer)stage en ben je geïnteresseerd in klimaat, energie en installatietechniek? Dit bedrijf zoekt een student die een opdracht wil oppakken! Reageer snel met motivatie en cv.

Plaats: Den Bosch
Regio: Eindhoven, Utrecht, Arnhem, Nijmegen, Breda, Den Bosch, Tilburg, Helmond

Startdatum: per direct

Afstudeerstage WTB stage richting koeltechniek

Studeer jij werktuigbouwkunde en ben je geïnteresseerd in koeltechniek? Dan heeft dit bedrijf in de buurt van Breda leuke verschillende opdrachten voor jou klaar liggen! Interesse? Stuur ons dan snel je motivatie en cv!

Plaats: Regio Breda/Tilburg
Regio: Eindhoven, Rotterdam, Delft, Dordrecht, Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Tilburg

Startdatum: per direct

Afstudeerstage WO IT/Chemie/WTB/Elektro richting thermische energie

Studeer jij IT, Chemie, WTB of Elektro op WO-niveau en ligt jou interesse in de thermische energie? Dit innovatieve technische bedrijf uit Haarlem zoekt een gemotiveerde technische WO-afstudeerder die kan core programmeren. Geïnteresseerd? Reageer dan met cv en motivatie.

Plaats: Haarlem
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Haarlem, Zaandam, Delft, Den Haag, Leiden

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht WO Werktuigbouwkunde richting simulatie

Heb jij affiniteit met de simulatie kant binnen je WO-opleiding Werktuigbouwkunde? En ben jij op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht? Reageer dan snel met je motivatie en cv!

Plaats: Eindhoven
Regio: Eindhoven, Breda, Den Bosch, Tilburg, Venlo, Helmond, Roermond

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht WO Werktuigbouwkunde richting FEM/sterkteberekening

Volg jij de WO-opleiding Werktuigbouwkunde? En wil jij je specialiseren richting FEM/sterkteberekening? Reageer dan snel met je motivatie en cv!

Plaats: Eindhoven
Regio: Eindhoven, Breda, Den Bosch, Tilburg, Venlo, Helmond, Roermond

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage Werktuigbouwkunde CAD/CAM processen

Studeer jij werktuigbouwkunde of een soortgelijke studie en vind jij CAD/CAM processen interessant? Deze technische organisatie in omgeving Enschede biedt jou deze unieke kans. Geïnteresseerd? Stuur ons dan snel ons cv en motivatie!

Plaats: Enschede
Regio: Deventer, Enschede, Doetinchem, Almelo, Hengelo, Zutphen

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht eindige elementen berekeningen

Ben jij op zoek naar een afstudeeropdracht waarin je aan de slag gaat met eindige elementen berekeningen? Dan ben je bij deze technische multinational in Gouda aan het goede adres! Ben je geïnteresseerd? Reageer dan met cv en motivatie!

Plaats: Gouda
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Amersfoort, Delft, Den Haag, Dordrecht, Zoetermeer, Breda, Den Bosch, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting energietechniek bij technische organisatie

Studeer jij (Werktuig)bouwkunde of Elektrotechniek en ben je op zoek naar een (afstudeer)stage met grote kans op doorstroming binnen het bedrijf? Heb je interesse in duurzaamheid? Reageer dan snel met motivatie en cv!

Plaats: Apeldoorn
Regio: Utrecht, Zwolle, Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Amersfoort, Zutphen

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht opzetten modules CAD-tekenprogramma

Studeer jij werktuigbouwkunde of een soortgelijke studie en heb jij affiniteit met programmeren? Dit bedrijf in de buurt van Dronten zoekt een technische tekenaar die mee gaat denken aan een vereenvoudigende module voor een CAD-programma. Geïnteresseerd? Stuur ons je cv en motivatie.

Plaats: Dronten
Regio: Zwolle, Almere, Dronten, Apeldoorn, Emmeloord, Kampen, Lelystad

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht Werktuigbouwkunde bij technische multinational

Deze technische multinational in Alkmaar heeft meerdere opdrachten openstaan (o.a. richting machinebouw, maken van werktuigen, sterkteberekeningen). Dus ben jij nog op zoek naar een leuke afstudeerstage en wil je graag zelf invloed hebben op de inhoud van je opdracht? Reageer dan snel met je motivatie en cv!

Plaats: Alkmaar
Regio: Amsterdam, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Den Helder, Enkhuizen, Purmerend

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage Werktuigbouwkunde richting AutoCAD

Studeer jij werktuigbouwkunde en ben je op zoek naar een stage of afstudeeropdracht richting het ontwerpen in AutoCAD? Dan is deze technische organisatie in omgeving Rotterdam op zoek naar jou. Reageer met cv en motivatie als je geïnteresseerd bent en wie weet mag jij kennis komen maken bij deze international!

Plaats: Rotterdam
Regio: Rotterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Zoetermeer, Breda

Startdatum: per direct

Afstudeerstage WTB richting duurzaamheid bij innovatieve organisatie

Studeer jij werktuigbouwkunde en ben je nog op zoek naar een toffe afstudeeropdracht? Bij deze technische organisatie in Amersfoort ligt een mooie opdracht voor jou klaar richting duurzaamheid! Lijkt jou dit wel wat? Solliciteer dan direct!

Plaats: Amersfoort
Regio: Utrecht, Almere, Apeldoorn, Ede, Amersfoort, Hilversum

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht WTB bij innovatief technische organisatie

Ben jij op zoek naar een unieke en leerzame afstudeeropdracht WTB? Deze innovatieve technische organisatie in de buurt van Hilversum is op zoek naar een gemotiveerde student werktuigbouwkunde. Geïnteresseerd? Reageer dan snel met cv en motivatie.

Plaats: Regio Hilversum
Regio: Amsterdam, Utrecht, Almere, Ede, Amersfoort, Alkmaar, Hilversum

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht TBK richting bedrijfskundige procesoptimalisatie

Studeer jij bedrijfskunde, heb jij een technische achtergrond en ben je nog op zoek naar een leuke afstudeeropdracht? Bij dit bedrijf in Zwijndrecht kun je aan de slag met een bedrijfskundige procesoptimalisatie opdracht! Lijkt jou dit wel wat? Stuur ons dan snel je motivatie en cv!

Plaats: Zwijndrecht
Regio: Rotterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Zoetermeer, Breda, Alphen a.d. Rijn

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting werktuigbouwkunde bij snelgroeiend bedrijf!

Ben jij op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht richting werktuigbouwkunde en heb jij interesse in processen? Bij dit technische bedrijf binnen de chemische industrie zijn ze dan op zoek naar jou! Heb je interesse? Reageer dan snel!

Plaats: Tilburg
Regio: Eindhoven, Dordrecht, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Tilburg

Startdatum: per direct

Uitdagende afstudeeropdracht richting testen/metingen!

Zoek jij een uitdagende en leerzame afstudeerstage richting testen & metingen met doorgroeimogelijkheden? Bij dit technische bedrijf binnen de petrochemische industrie bieden ze zo een uitdagende afstudeeropdracht! Spreekt deze afstudeeropdracht je aan? Reageer dan direct!

Plaats: Tilburg
Regio: Eindhoven, Dordrecht, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Tilburg

Startdatum: per direct

Afstudeerstage WO Mechatronica bij hightech bedrijf

Volg jij een universitaire (WO) opleiding richting mechatronica, werktuigbouwkunde of techniek en ben jij op zoek naar een unieke leerzame afstudeeropdracht? Dit toonaangevende technische bedrijf in Eindhoven is op zoek naar de talenten van de klas. Geïnteresseerd? reageer met cv en motivatie.

Plaats: Eindhoven
Regio: Eindhoven, Breda, Den Bosch, Tilburg, Venlo, Helmond, Roermond

Startdatum: per direct

Afstudeerstage WTB technisch tekenen richting installatietechniek

Studeer jij werktuigbouwkunde en ben jij op zoek naar een afstudeeropdracht waarbij je gaat technisch tekenen in StabiCAD of Revit? Dit technische adviesbureau in Den Haag is op zoek naar een gemotiveerde afstudeerstagiair. Geïnteresseerd? Reageer dan snel met je cv en motivatie!

Plaats: Den Haag
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Delft, Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn

Startdatum: per direct

Afstudeerstage 3D-tool voor productielijn bij international

Zoek jij een leerzame afstudeeropdracht bij een internationaal productiebedrijf? Dit bedrijf in omgeving Terneuzen zoekt een proactieve student die de nieuwe productielijn in kaart wil brengen via een 3D-tool. Geïnteresseerd? Reageer met cv en motivatie

Plaats: Omgeving Terneuzen
Regio: Vlissingen, Terneuzen

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage WTB of Elektrotechniek richting productieontwikkeling

Ben jij op zoek naar een leerzame (afstudeer)opdracht Elektrochniek/Werktuigbouwkunde waarin je producten gaat verbeteren en doorontwikkelen? Dit innovatieve en internationale productiebedrijf in de buurt van Den Bosch is op zoek naar een gemotiveerde student. Geïnteresseerd? Reageer met cv en motviatie

Plaats: Regio Den Bosch
Regio: Eindhoven, Utrecht, Nijmegen, Ede, Wageningen, Dordrecht, Breda, Tilburg, Helmond

Startdatum: per direct

3e/4e jaars stage richting Werktuigbouwkunde

Studeer jij werktuigbouwkunde en ben je op zoek naar een leuke stage of afstudeeropdracht in Venlo? Bij dit internationale bedrijf is er iedere periode een plekje vrij voor een stagiair of afstudeerder! Interesse? Reageer snel!

Plaats: Venlo
Regio: Eindhoven, Nijmegen, Tilburg, Heerlen, Maastricht, Venlo, Roermond

Startdatum: per direct

3e/4e jaars stage richting Procestechniek

Studeer jij chemische technologie en ben jij op zoek naar een uitdagende stage of afstudeeropdracht? Dan ben je bij dit bedrijf aan het goede adres! Zij zijn namelijk op zoek naar een slimme student die aan de slag wil gaan met het testen en valideren van een nieuw controlesysteem. Ben jij degene die ze zoeken? Stuur ons dan snel je motivatie en cv!

Plaats: Emmen
Regio: Groningen, Emmen, Assen, Hoogeveen, Veendam

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage bouwkundig tekenen (CAD) bij bouwbedrijf

Ben jij op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage richting technisch tekenen (CAD)? Dan is dit bouwbedrijf op zoek naar jou. Reageer met cv en motivatie

Plaats: Regio Hellevoetsluis
Regio: Rotterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Roosendaal

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage (Werktuig)bouwkunde bij installatiebedrijf

Studeer jij in de richting van Bouwkunde of Werktuigbouwkunde? En ben jij op zoek naar een uitdagende stage of afstudeeropdracht? Dan is dit bedrijf op zoek naar jou! Laat snel wat van je horen!

Plaats: Nijmegen / Arnhem
Regio: Utrecht, Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Doetinchem, Amersfoort, Den Bosch, Tilburg

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting PLC besturing bij internationale machinebouwer

Studeer jij Mechatronica, Werktuigbouwkunde of Elektrotechniek? En ben je op zoek naar een leuke afstudeeropdracht richting PLC-besturing? Reageer dan snel met je motivatie en CV!

Plaats: regio Spijkenisse
Regio: Rotterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage consultancy richting installatietechniek

Ben jij op zoek naar een leuke stage of afstudeeropdracht en kan jij je goed in anderen inleven? Heb jij tevens affiniteit met installatietechniek? Bij dit internationale softwarebedrijf in de regio van Alphen aan den Rijn kun je aan de slag met een opdracht richting consultancy! Lijkt jou dit wel wat? Solliciteer dan snel!

Plaats: Regio Alphen a/d Rijn
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Haarlem, Delft, Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Breda, Tilburg, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting Data Analyse

Ben jij op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht met betrekking tot het analyseren van technische data? Dan is dit een mooie kans voor jou! Bij dit bedrijf in Dordrecht zijn ze namelijk op zoek naar een slimme student met sterk analytisch vermogen die de meetdata van scheepsvoortstuwing kan analyseren! Ben jij degene naar wie ze op zoek zijn? Reageer dan snel!

Plaats: Dordrecht
Regio: Rotterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Bergen op Zoom, Breda, Roosendaal, Tilburg

Startdatum: per direct

WO Afstudeeropdracht richting Asset Management

Ben jij nog op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht in de financiële sector? Heb jij tevens een technische achtergrond? Dan is dit iets voor jou! Bij deze multinational in Amsterdam zijn ze namelijk op zoek naar een slimme student die aan de slag gaat met asset management! Interesse? Solliciteer dan direct!

Plaats: Amsterdam
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Almere, Amersfoort, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Delft, Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn, Hilversum, Lelystad, Purmerend

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting ontwikkeling meetinstrument

Studeer jij Werktuigbouwkunde of Mechatronica en ben jij per direct op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht bij een grote multinational gelegen in regio Rotterdam? Reageer dan snel met je motivatie en cv.

Plaats: regio Rotterdam
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Haarlem, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer, Roosendaal, Alphen a.d. Rijn

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht WTB richting machinebouw

Ben jij op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht richting machineontwerp? En kom jij uit de regio Gemert? Reageer dan snel!

Plaats: regio Helmond
Regio: Eindhoven, Breda, Den Bosch, Helmond

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting ontwikkelen afzuigcompontent

Vind jij het leuk om producten of componenten daarvan te ontwerpen en ben je nog op zoek naar een leuke afstudeeropdracht? Dan hebben ze bij dit innovatieve bedrijf in Europoort Rotterdam een leuke opdracht voor jou liggen! Interesse? Solliciteer dan direct!

Plaats: Europoort Rotterdam
Regio: Rotterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer, Breda, Roosendaal

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht WTB richting prototype ontwikkelen

Ben jij nog op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht op het gebied van WTB? Bij dit innovatieve bedrijf zijn er verschillende mogelijkheden waar je een opdracht in kan oppakken! Lijkt jou dit wel wat? Solliciteer dan direct!

Plaats: Europoort Rotterdam
Regio: Rotterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer, Breda, Roosendaal

Startdatum: per direct

Afstudeerstage richting technische bedrijfsprocessen

Ben jij op zoek naar een mooie, uitdagende afstudeeropdracht? Dit bedrijf in de buurt van Spijkenisse is op zoek naar een student die aan de slag kan met de technische bedrijfsprocessen. Ben jij de juiste persoon? Reageer dan meteen!

Plaats: Omgeving Spijkenisse
Regio: Rotterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer, Breda, Roosendaal

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht Werktuigbouwkunde richting stromingsleer

Ben jij een vierdejaarsstudent Werktuigbouwkunde en zoek jij een uitdagende afstudeeropdracht? Bij dit internationale bedrijf kun je aan de slag met een mooie opdracht richting stromingsleer. Heb jij affiniteit met techniek en lijkt deze opdracht jou wel wat? Reageer dan meteen!

Plaats: Almere
Regio: Amsterdam, Utrecht, Almere, Amersfoort, Haarlem, Alphen a.d. Rijn

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht machinebouw in Venlo

Ben jij een vierdejaarsstudent Werktuigbouwkunde en op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht? Bij deze machinebouwer uit Venlo kun je meteen aan de slag met een opdracht rondom het ontwikkelen van een nieuwe module. Lijkt dat op de opdracht die je zou willen doen voor je afstuderen? Reageer dan meteen!

Plaats: Venlo
Regio: Eindhoven, Arnhem, Nijmegen, Den Bosch, Tilburg, Heerlen, Maastricht, Venlo, Helmond, Roermond

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage werktuigbouwkunde richting installatietechniek

Volg jij een werktuigbouwkundige studie en zoek jij daarvoor nog een stage of afstudeeropdracht? Bij deze technische organisatie in Utrecht kan je aan de slag op de engineersafdeling, en kan je mooie projecten oppakken richting installatietechniek. Ben jij geïnteresseerd? Reageer dan meteen!

Plaats: Utrecht
Regio: Amsterdam, Utrecht, Arnhem, Amersfoort, Alphen a.d. Rijn

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting System Engineering en Asset Management

Ben jij een afstudeerder met een technische achtergrond en interesse in informatiesystemen en System Enigneering? Dan is dit de perfecte afstudeeropdracht voor jou! Bij deze technische organisatie in Utrecht mag je aan de slag met een brede opdracht richting Asset Management! Ben jij de persoon die we zoeken voor deze opdracht? Stuur ons dan snel je motivatie en cv!

Plaats: Utrecht
Regio: Amsterdam, Utrecht, Ede, Amersfoort, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting ontwerpen van nieuwe skelter bij speelgoedfabrikant

Ben jij student Industrieel Product Ontwerpen of aanverwante studie en zoek jij nog een leuke (afstudeer)stage? Ben je je passie voor speelgoed nog niet ontgroeid? Dan heeft dit speelgoedbedrijf de perfecte stage/opdracht voor jou! Zij zijn namelijk opzoek die aan de slag kan met het ontwerpen van een nieuw soort skelter dat ze op de markt willen brengen. Is dit echt iets voor jou? Reageer dan direct!

Plaats: Regio Amersfoort
Regio: Utrecht, Apeldoorn, Ede, Wageningen, Amersfoort, Hilversum

Startdatum: per direct

Uitdagende Afstudeeropdracht voor WTB'er!

Ben jij op zoek naar een leuke afstudeerstage in de werktuigbouwkunde? Dan kun je bij dit innovatieve bedrijf aan de slag met installatietechniek! Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan snel!

Plaats: Nijmegen / Arnhem
Regio: Utrecht, Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Doetinchem, Amersfoort, Den Bosch, Tilburg

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht Werktuigbouwkunde richting installatietechniek

Zoek je een Werktuigbouwkunde afstudeeropdracht bij een zeer leuke technische organisatie die veel werken met autocad en stabicad? Reageer dan snel op deze opdracht bij een heel leuk bedrijf in Haarlem!

Plaats: Haarlem
Regio: Amsterdam, Utrecht, Almere, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Hilversum, Purmerend

Startdatum: per direct

Afstudeerstage richting installatietechniek bij duurzaam bedrijf

Ben jij op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht richting installatietechniek? Een innovatief bedrijf in de buurt van Zwolle is op zoek naar een fanatieke afstudeerder die een opdracht in deze richting wil oppakken! Ben jij degene die ze zoeken? Reageer dan direct!

Plaats: Regio Zwolle
Regio: Zwolle, Deventer, Dronten, Apeldoorn, Almelo, Assen, Emmeloord, Kampen, Lelystad, Meppel

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting productieproces optimalisatie

Ben jij bijna klaar met je studie Werktuigbouwkunde of een aanverwante studie en mis je alleen nog een uitdagende afstudeeropdracht? En heb jij affiniteit met de metaalindustrie? Dan is dit perfect voor jou! Voor een technisch bedrijf in Hengelo zijn wij op zoek naar een student die aan de slag wil gaan met het optimaliseren van productieprocessen! Interesse? Reageer dan direct!

Plaats: Hengelo
Regio: Zwolle, Deventer, Enschede, Apeldoorn, Almelo, Hengelo, Zutphen

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht werktuigbouwkunde richting installatietechniek

Ben jij een werktuigbouwkundige student en ben jij op zoek naar een mooie afstudeeropdracht? Dan kan je bij dit bedrijf goed terecht! Lijkt jou dit wel interessant? Reageer dan meteen!

Plaats: Regio Den Bosch
Regio: Eindhoven, Utrecht, Rotterdam, Arnhem, Nijmegen, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Tilburg

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht WTB richting standaardisatie van matrijsonderdelen

Doe jij een Werktuigbouwkundige opleiding en ben je op zoek naar een leuke afstudeeropdracht? Heb je affiniteit met de metaal/kunststof branche? Dan is dit iets voor jou! Voor een technische organisatie in Emmen zijn wij op zoek naar een student die aan de slag wil gaan met de standaardisering van matrijsonderdelen! Lijkt jou dit wel wat? Stuur ons dan snel je motivatie en cv!

Plaats: Emmen
Regio: Groningen, Emmen, Assen, Heerenveen, Hoogeveen, Meppel, Veendam

Startdatum: per direct

WTB Afstudeerstage richting technisch ontwerpen

Ben jij student Werktuigbouwkunde en ben je op zoek naar een uitdagende afstudeerstage richting technisch ontwerpen per februari? Reageer dan snel op deze vacature!

Plaats: Roosendaal
Regio: Rotterdam, Dordrecht, Bergen op Zoom, Breda, Roosendaal, Tilburg

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage installatietechniek richting energietechniek

Studeer jij WTB of een verwante opleiding en ben je nog op zoek naar een leuke (afstudeer)stage? Een technisch consultancy bureau in de buurt van Nijmegen is op zoek naar een stagiair die aan de slag wil met energietechniek, binnen de installatietechniek! Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Reageer dan direct!

Plaats: Regio Nijmegen
Regio: Utrecht, Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Doetinchem, Amersfoort, Den Bosch, Tilburg, Zutphen

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage installatietechniek richting werktuigbouwkunde

Studeer jij WTB of een verwante opleiding en ben je nog op zoek naar een leuke (afstudeer)stage? Voor een technisch consultancy bureau in de buurt van Nijmegen hebben wij een leuke opdracht open staan waarbij je aan de slag mag met installatietechniek! Lijkt dit jou wel wat? Reageer dan direct!

Plaats: Regio Nijmegen
Regio: Utrecht, Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Doetinchem, Amersfoort, Den Bosch, Tilburg, Zutphen

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting implementatie van Building Information Model (BIM)

Ben jij op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht bij een innovatieve organisatie? Spreekt een afstudeeropdracht richting Building Information Model (BIM) en IT-processen jou aan? Lees dan snel verder!

Plaats: Waalwijk
Regio: Eindhoven, Utrecht, Nijmegen, Dordrecht, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Helmond

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting verander-advies op automotive afdeling

Volg jij een studie in de richting techniek en heb jij affiniteit met automotive? Dan heeft dit bedrijf een zeer uitdagende afstudeeropdracht voor jou in de richting van advies. Klinkt dit interessant? Reageer dan snel!

Plaats: Apeldoorn
Regio: Zwolle, Deventer, Enschede, Apeldoorn, Arnhem, Ede, Doetinchem, Amersfoort, Zutphen

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting het ontwikkelen van elektronische aansluitingen

Ben jij op zoek naar een toffe afstudeeropdracht waarbij je elektronica mag gaan ontwikkelen? Voor een goede relatie in de buurt van Amersfoort zoeken we technische student! Interesse? Reageer dan snel met je cv en motivatie!

Plaats: Regio Amersfoort
Regio: Utrecht, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Ede, Wageningen, Amersfoort, Hilversum, Lelystad

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht Werktuigbouwkunde bij ingenieursbureau

Ben jij een WTB-student en op zoek naar een leuke afstudeerstage? Dan is dit wellicht iets voor jou! Een toonaangevend ingenieursbureau in de buurt van Rotterdam is op zoek naar een stagiair die aan de slag wil gaan met een opdracht!

Plaats: Regio Rotterdam
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Haarlem, Hoofddorp, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Bergen op Zoom, Breda, Roosendaal, Alphen a.d. Rijn

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting doorontwikkelen product

Zoek jij nog een leuke afstudeeropdracht? Dan heeft dit bedrijf wel iets voor jou! Zij zijn op zoek naar iemand die hen kan helpen met de doorontwikkeling van een van hun producten. Klinkt dit als dé opdracht voor jou? Solliciteer dan direct!

Plaats: Regio Harderwijk
Regio: Amsterdam, Utrecht, Zwolle, Deventer, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Amersfoort, Lelystad

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht in technisch tekenen met behulp van SolidWorks

Studeer jij werktuigbouwkunde en ben jij op zoek naar een afstudeeropdracht? Klinkt technisch tekenen jou als muziek in de oren? Dan is deze organisatie naar jou op zoek! Reageer meteen, want wie weet is er een kans dat je aan mag blijven bij dit bedrijf!

Plaats: Rotterdam
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Hoofddorp, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer, Bergen op Zoom, Breda

Startdatum: per direct

Afstudeeronderzoek richting energietechniek

Zoek jij een uitdagende afstudeerstage bij een technisch bedrijf? Een organisatie uit Utrecht zoekt een energietechnicus die een opdracht op gaat pakken op de engineeringsafdeling! Interesse? Reageer snel!

Plaats: Utrecht
Regio: Amsterdam, Utrecht, Arnhem, Ede, Amersfoort, Hoofddorp, Den Bosch, Hilversum

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht gereedschapontwikkeling WTB

Zoek jij een interessante afstudeeropdracht in de richting van gereedschapsontwikkeling? Een bedrijf in de regio Den Bosch heeft een plek vrij voor een hardwerkende WTB'er. Interesse? Solliciteer direct!

Plaats: Regio Den Bosch
Regio: Eindhoven, Utrecht, Rotterdam, Arnhem, Nijmegen, Amersfoort, Dordrecht, Breda, Den Bosch, Tilburg, Helmond

Startdatum: per direct

Afstudeerstage optimaliseren van systemen richting SolidWorks

Ben jij voor jouw studie werktuigbouwkunde nog op zoek naar een afstudeeropdracht waarbij je werkt met SolidWorks of Draft Sight? Een technisch bedrijf in de buurt van Leiden zoekt een stagiair die helpt het systeem richting SolidWorks te optimaliseren. Voel je je aangesproken? Reageer dan meteen!

Plaats: Regio Leiden
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

(Afstudeer)Stage voor richting Bouwkunde of Civiele Techniek

Ben jij een gedreven student richting Bouwkunde of Civiele Techniek en ben jij op zoek naar een uitdagende stage of afstudeeropdracht? Denk je dat dit bij jou past? Laat dan meteen wat van je horen!

Plaats: Haarlem
Regio: Amsterdam, Rotterdam, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Delft, Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Hilversum, Purmerend

Startdatum: per direct

(Afstudeer) stage richting ontwikkeling warmtepompen

Ben jij per september op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage? Heb jij affiniteit met techniek en het ontwikkelen van technische producten? Reageer dan direct met je cv en motivatie om in aanmerking te komen!

Plaats: Nijkerk
Regio: Amsterdam, Utrecht, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Bosch, Tilburg, Hilversum, Lelystad

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht WTB richting motoren

Ben jij op zoek naar een leuke afstudeeropdracht richting motoren? Voor een internationaal bedrijf in Dordrecht zoeken wij een hardwerkende student! Reageer snel met je cv en motivatie!

Plaats: Dordrecht
Regio: Utrecht, Rotterdam, Delft, Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Bergen op Zoom, Breda, Roosendaal, Tilburg, Alphen a.d. Rijn

Startdatum: per direct

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio