Stages en afstudeeropdrachten

Stage voor tweede- of derdejaarsstudent met passie voor technisch tekenen in AutoCAD

Ben jij een tweedejaars of derdejaars werktuigbouwkundige en heb jij affiniteit met technisch tekenen? Onze klant in de regio van Zevenaar bied jou de mogelijkheid om een leuke en leerzame tekenstage op te pakken binnen een professionele en volwassen engineeringsafdeling. Je zal aan de slag gaan met verschillende ontwerpen en dit zal je gaan doen in het tekenprogramma AutoCAD. Het bedrijf is actief in de scheepsbouwsector en biedt, naast een leerzame stage, ook goede begeleiding. Ben jij de leergierige en enthousiaste student waar dit bedrijf naar op zoek is? Stuur ons dan snel je CV en motivatie!

Plaats: Regio Zevenaar
Regio: Arnhem, Nijmegen, Doetinchem

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage voor een werktuigbouwkundige bij een snelgroeiende machinebouwer

Studeer jij in de richting van HBO Werktuigbouwkunde? Ben jij op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage in Zuid-Limburg? Dit bedrijf is een snelgroeiende machinebouwer en houdt zich bezig met diverse printoplossingen. Deze markt blijft groeien en zij zoeken daarom ondersteuning van een (afstudeer)stagiair. Heb jij affiniteit met machinebouw en lijkt het jou leuk om werkzaamheden of een opdracht op te pakken binnen de ontwikkeling en optimalisatie van een machine? Dan is dit bedrijf op zoek naar jou! Interesse? Reageer snel met je cv en motivatie!

Plaats: Kerkrade
Regio: Heerlen, Maastricht, Venlo, Roermond

Startdatum: per direct

Werktuigbouwkundige meewerkstage voor een technisch tekenaar bij familiebedrijf

Zoek jij een leerzame meewerkstage en studeer jij in de richting van Werktuigbouwkunde? Heb jij affiniteit met technisch tekenen en kennis van Inventor? Dan hebben wij een leuke stage voor jou! Dit bedrijf in de regio van Volendam is een organisatie dat zich richt op het ontwikkelen van mechanische en agrarische producten. Ze zijn op zoek naar een leergierige stagiair die het engineeringsteam wil komen versterken. Je zal je voornamelijk bezig gaan houden met het maken van 3D tekeningen in Inventor en je komt terecht in een mooie, informele organisatie. Interesse? Reageer dan snel met je CV en motivatie!

Plaats: Regio Volendam
Regio: Amsterdam, Almere, Haarlem, Hoofddorp, Purmerend

Startdatum: per direct

Werktuigbouwkundige (afstudeer)stage bij een metaalindustrie bedrijf

Ben jij een derde- of vierdejaarsstudent van een opleiding in de richting Werktuigbouwkunde, Mechatronica of Techniek? Ben jij enthousiast, gemotiveerd en nog op zoek naar een (afstudeer)stage? Dan is deze uitdaging zeker iets voor jou! Dit bedrijf is een technisch dienstverlener in de metaalindustrie. Momenteel zijn zij bezig met verschillende grote projecten voor hun klanten. Deze projecten worden allemaal uitgevoerd vanuit hun vestiging in regio Hoogeveen. Voor deze projecten kunnen zij wel versterking gebruiken van een (afstudeer)stagiair die zich wil verdiepen in werkzaamheden zoals werkvoorbereiding, calculaties, procesautomatisering en productontwikkeling. Aan de hand van jouw voorkeuren kan dit bedrijf jou vele mogelijkheden bieden. Interesse? Reageer dan nu snel met je cv en motivatie!

Plaats: Regio Hoogeveen
Regio: Emmen, Zwolle, Assen, Hoogeveen, Meppel

Startdatum: per direct

Meewerkstage met technisch tekenpakket bij internationale, technische producent

Ben jij een derdejaarsstudent die in de richting van Werktuigbouwkunde studeert? Zoek je nog een leerzame meeloopstage waarbij jij je verder kan ontwikkelen op het gebied van technisch tekenen? Dit bedrijf in de regio van Doetinchem zoekt een stagiaire die mee kan gaan lopen op de engineeringsafdeling en die het leuk vindt om te leren tekenen in een nieuw tekenprogramma. Het bedrijf is een technisch productiebedrijf dat werkt voor veel grote klanten, zowel in binnen- en buitenland. Je zal komen te werken in een professioneel team waar je erg veel van kan leren. Heeft dit jouw interesse gewekt? Reageer dan direct met je CV en motivatie!

Plaats: Regio Doetinchem
Regio: Deventer, Arnhem, Doetinchem, Zutphen

Startdatum: per direct

Derde- of vierdejaarsopdracht WTB richting productontwikkeling in energie technische branche

Ben jij derde- of vierdejaarsstudent Werktuigbouwkunde, Mechatronica of een aanverwante studie en ben jij op zoek naar een (afstudeer)stage? Wil jij graag aan de slag met productontwikkeling? Dan heeft deze organisatie in Maastricht een mooie mogelijkheid voor jou! Deze organisatie is werkzaam in de energie technische branche en zij zoeken een (afstudeer)stagiair die hun engineeringsteam komt versterken. Ze leveren maatwerk voor hun klanten en hebben meerdere mogelijkheden liggen voor een (afstudeer)stagiair. Ben je hierin geïnteresseerd? Reageer dan snel met je CV en motivatie!

Plaats: Maastricht
Regio: Heerlen, Maastricht, Venlo, Roermond

Startdatum: per direct

Derdejaarsstage werktuigbouwkunde richting technisch tekenen in Creo

Zoek jij nog een interessante meewerkstage op het gebied van technisch tekenen in Creo en heb je affiniteit met de autobranche? Studeer jij in de richting van Werktuigbouwkunde? Zoek dan niet verder en reageer meteen op de vacature van dit innovatieve bedrijf in de regio van Doetinchem!

Plaats: Regio Doetinchem
Regio: Deventer, Enschede, Arnhem, Doetinchem, Zutphen

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage werktuigbouwkunde bij internationale machinefabriek

Studeer jij de HBO opleiding Werktuigbouwkunde? Ben jij op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage in de regio Venlo? Lijkt het je leuk om een (afstudeer)stage te lopen met de tekenprogramma's SolidWorks en AutoCAD? Reageer dan snel met je cv en motivatie!

Plaats: Regio Venlo
Regio: Eindhoven, Venlo, Helmond, Roermond

Startdatum: per direct

Meewerkstage Elektrotechniek/WTB richting werkvoorbereiding bij duurzaam installatiebedrijf

Studeer jij werktuigbouwkunde of elektrotechniek en op zoek naar een uitdagende meewerkstage? Dit bedrijf in Gouda is op zoek naar een meewerkstagiair die graag aan de slag wil gaan met werkvoorbereiding. Interesse? Reageer dan nu met je cv en motivatie!

Plaats: Gouda
Regio: Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn

Startdatum: per direct

Meewerkstage richting technisch tekenen bij technisch dienstverlener

Ben jij op zoek naar een meewerkstage waarbij je aan de slag gaat met 3D technisch tekenen in AutoCAD? Dit bedrijf in Tilburg is op zoek naar een derdejaars stagiair die hen komt ondersteunen. Interesse? Reageer dan nu met je cv en motivatie!

Plaats: Tilburg
Regio: Eindhoven, Nijmegen, Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Tilburg, Venlo, Helmond, Roermond

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage werktuigbouwkunde richting 3D tekenen in Revit bij installatiebedrijf

Studeer jij richting werktuigbouwkunde en ben je op zoek naar een (afstudeer)stage? Dit installatiebedrijf in de regio Winterswijk is op zoek naar een (afstudeer)stagiair die bij hen aan de slag gaat richting 3D tekenen in Revit. Interesse? Reageer dan nu met je CV en motivatie!

Plaats: Regio Winterswijk
Regio: Deventer, Enschede, Apeldoorn, Arnhem, Doetinchem, Almelo, Zutphen

Startdatum: per direct

Meewerkstage werktuigbouwkunde richting klimaattechniek

Studeer jij werktuigbouwkunde en heb je affiniteit met warmte- en koude techniek? Ben je op zoek naar een uitdagende leuke stage? Lees dan de vacature en reageer snel met je CV en motivatie!

Plaats: Utrecht
Regio: Amsterdam, Utrecht, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Ede, Wageningen, Amersfoort, Alkmaar, Haarlem, Hoofddorp, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage werktuigbouwkunde richting technisch tekenen bij international

Zoek jij een (afstudeer)stage waarbij je aan de slag gaat met technisch tekenen? Dit bedrijf in de regio Terneuzen is op zoek naar een werktuigbouwkunde of automotive student die bij hen aan de slag gaat. Interesse? Reageer dan nu met je CV en motivatie!

Plaats: Regio Terneuzen
Regio: Vlissingen, Terneuzen

Startdatum: per direct

Meewerkstage Werktuigbouwkunde richting duurzaamheid bij ingenieursbureau

Ben jij een werktuigbouwkunde student en ben je op zoek naar een meewerkstage? Heb je affiniteit met duurzaamheid en energie? Dan heeft dit bedrijf in de regio Leiden een mooie meewerkstage beschikbaar voor jou. Lijkt dit je interessant? Reageer dan snel met je CV en motivatie!

Plaats: Regio Leiden
Regio: Amsterdam, Alkmaar, Haarlem, Hoofddorp, Delft, Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn, Purmerend

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting Werktuigbouwkunde bij technisch productiebedrijf

Doe jij een studie in de richting Werktuigbouwkunde en ben je op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage? Woon je daarnaast ook nog in de buurt van Den Helder? Lees dan nu de vacature en reageer snel met je CV en motivatie!

Plaats: Regio Den Helder
Regio: Amsterdam, Leeuwarden, Alkmaar, Zaandam, Den Helder, Enkhuizen, Purmerend

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting Werktuigbouwkunde bij productiebedrijf

Studeer jij Werktuigbouwkunde, Mechatronica of een aanverwante studie en ben je nog op zoek naar een (afstudeer)stage? Dan is dit bedrijf in Nieuwegein iets voor jou! Heb je interesse? Reageer dan snel met je cv en motivatie!

Plaats: Nieuwegein
Regio: Amsterdam, Utrecht, Ede, Wageningen, Amersfoort, Den Bosch, Hilversum

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage werktuigbouwkunde richting technisch tekenen

Ben jij op zoek naar een (afstudeer)stage waarbij je aan de slag gaat met technisch tekenen? Dit bedrijf heeft meerdere opdrachten liggen voor een (afstudeer)stagiair. Interesse? Reageer dan nu met je CV en motivatie!

Plaats: Regio Tilburg
Regio: Eindhoven, Breda, Den Bosch, Tilburg, Helmond

Startdatum: per direct

(Afstudeer)opdracht richting engineering bij technische organisatie

Ben je nog op zoek naar een afstudeeropdracht en studeer je Werktuigbouwkunde of Mechatronica? Dan is dit bedrijf in de regio van Den Bosch iets voor jou! Heb je interesse? Reageer dan meteen met je cv en motivatie!

Plaats: Regio Den Bosch
Regio: Eindhoven, Nijmegen, Dordrecht, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Tilburg, Helmond

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting Installatietechniek bij snelgroeiend ingenieursbureau

Studeer jij Werktuigbouwkunde of Mechatronica en ben je nog op zoek naar een (afstudeer)stage? Heb je affiniteit met installatietechniek en woon je in de buurt van Groningen? Lees dan nu de vacature en reageer snel met je CV en motivatie!

Plaats: Regio Groningen
Regio: Groningen, Delfzijl, Drachten, Hoogeveen, Veendam

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage Engineering bij gerenommeerde machinebouwer

Studeer jij Werktuigbouwkunde en ben je nog op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage? Dit bedrijf in de buurt van Doetinchem is op zoek naar iemand die hen komt versterken op de engineeringsafdeling. Interesse? Reageer snel met je CV en motivatie!

Plaats: Regio Doetinchem
Regio: Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Doetinchem

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage industrieel product ontwerp bij productiebedrijf

Ben je nog op zoek naar een (afstudeer)stage en heb je affiniteit met industrieel ontwerpen? Dit productiebedrijf heeft dan voor jou iets interessants klaar liggen! Interesse? Reageer dan meteen met je cv en motivatie!

Plaats: Regio Arnhem/Nijmegen
Regio: Utrecht, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Doetinchem, Den Bosch

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage Werktuigbouwkunde richting doorontwikkeling machines

Studeer jij Werktuigbouwkunde en ben je nog op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage? Woon je daarnaast in het gebied de Kempen? Dan is dit bedrijf op zoek naar jou! Interesse? Reageer dan met je CV en motivatie.

Plaats: Regio de Kempen
Regio: Eindhoven

Startdatum: per direct

Meewerkstage Werktuigbouwkunde bij gerenommeerde machinebouwer

Ben jij op zoek naar een uitdagende meewerkstage op het gebied van Werktuigbouwkunde? Deze machinebouwer in de buurt van Eindhoven is op zoek naar een stagiair die gaat meewerken op de engineeringsafdeling. Interesse? Lees de vacature en reageer snel met je CV en motivatie.

Plaats: Regio Eindhoven
Regio: Eindhoven, Den Bosch, Tilburg, Helmond

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting doorontwikkelen 3D-tekenpakket

Ben jij nog op zoek naar een (afstudeer)stage en lijkt het je leuk om een 3D-tekenpakket door te ontwikkelen? Dan is dit bedrijf in de regio Weert iets voor jou! Interesse? Reageer dan meteen met je cv en motivatie!

Plaats: Regio Weert
Regio: Eindhoven, Den Bosch, Tilburg, Heerlen, Maastricht, Venlo, Helmond, Roermond

Startdatum: per direct

Meewerkstage richting technische tekenen in AutoCAD of SolidWorks

Ben jij op zoek naar een uitdagende meewerkstage waar je kunt meewerken op de engineering afdeling van dit bedrijf? Je zult je bezighouden met technisch tekenen in AutoCAD en/of SolidWorks. Lijkt dit je wat? Stuur dan nu je CV en motivatie.

Plaats: Regio Eindhoven
Regio: Eindhoven, Den Bosch, Tilburg, Helmond, Roermond

Startdatum: per direct

Meewerkstage Engineering bij vakkundig productiebedrijf

Studeer jij Werktuigbouwkunde, Bouwkunde of Civiele Techniek en ben je op zoek naar een uitdagende meewerkstage per februari? Woon je daarnaast ook nog in de buurt van Hoorn? Dan is deze meewerkstage iets voor jou! Lees de vacature en reageer nu met je CV en motivatie.

Plaats: Regio Hoorn
Regio: Amsterdam, Alkmaar, Haarlem, Den Helder, Purmerend

Startdatum: per direct

(Afstudeer)opdracht Werktuigbouwkunde bij innovatief productiebedrijf

Studeer je werktuigbouwkunde en ben je op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage? Aan de hand van jouw interesses kan dit bedrijf jou vele mogelijkheden bieden. Lijkt dit je iets? Reageer dan snel met je CV en motivatie!

Plaats: Regio Eindhoven
Regio: Eindhoven, Den Bosch, Tilburg, Helmond

Startdatum: per direct

WO meewerkstage richting M&A / corporate finance

Ben jij WO-student en op zoek naar een meewerkstage waarin je ervaring op het gebied van mergers & acquisitions en corporate finance kan opdoen? Woon je ook nog in de buurt van Amsterdam? Dan is dit bedrijf op zoek naar jou! Reageer nu met je CV en motivatie.

Plaats: Amsterdam
Regio: Amsterdam, Utrecht, Almere, Alkmaar, Hoofddorp, Leiden, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage staalconstructie/installatietechniek bij innovatieve technische organisatie

Ben jij nog op zoek naar een (afstudeer)stage richting staalconstructie of installatietechniek? Dan is dit bedrijf in de regio Rotterdam iets voor jou! Heb je interesse? Reageer dan meteen met je cv en motivatie!

Plaats: Regio Rotterdam
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer, Breda, Alphen a.d. Rijn

Startdatum: per direct

Meewerkstage richting ontwikkeling werkinstructie bij multinational

Ben jij nog op zoek naar een meewerkstage en studeer je werktuigbouwkunde of technische bedrijfskunde? Dan is dit bedrijf in Alkmaar iets voor jou! Heb je interesse? Reageer dan meteen met je cv en motivatie.

Plaats: Alkmaar
Regio: Amsterdam, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Den Helder, Enkhuizen, Purmerend

Startdatum: per direct

Meewerkstage richting technisch tekenen in SolidWorks

Zoek jij nog een meewerkstage en heb je affiniteit met technisch tekenen in SolidWorks? Dan is dit bedrijf in Oss iets voor jou! Heb je interesse? Reageer dan met je cv en motivatie.

Plaats: Oss
Regio: Eindhoven, Arnhem, Nijmegen, Wageningen, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Tilburg

Startdatum: per direct

Meewerkstage in de richting van Installatietechniek bij groot technisch bedrijf

Ben jij nog op zoek naar een leuke meewerkstage in de richting van engineering? Dan is dit bedrijf in de regio Kampen iets voor jou! Heb je interesse? Reageer dan meteen met je cv en motivatie!

Plaats: Regio Kampen
Regio: Amsterdam, Groningen, Emmen, Zwolle, Leeuwarden, Deventer, Enschede, Almere, Dronten, Apeldoorn, Almelo, Assen, Drachten, Emmeloord, Heerenveen, Hengelo, Hoogeveen, Kampen, Lelystad, Meppel, Sneek, Veendam

Startdatum: per direct

Meewerkstage richting Werktuigbouwkunde bij technische onderneming

Ben jij op zoek naar een meewerkstage richting Werktuigbouwkunde? Dit bedrijf in Oss zoekt een WTB'er die aan de slag gaat in een van hun klantenteams. Interesse? Reageer dan nu met je CV en motivatie!

Plaats: Oss
Regio: Arnhem, Nijmegen, Den Bosch, Helmond

Startdatum: per direct

Bijbaan richting opzet certificering van CE keurmerk

Ben jij nog op zoek naar een studiegerelateerde bijbaan en studeer jij bedrijfskunde, werktuigbouwkunde of techniek? Dan is dit bedrijf in Ridderkerk iets voor jou! Heb je interesse? Reageer meteen met je cv en motivatie!

Plaats: Ridderkerk
Regio: Rotterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer, Breda, Roosendaal, Alphen a.d. Rijn

Startdatum: per direct

Derdejaars meewerkstage WTB/IO/IPO gericht op technisch testen

Ben je student werktuigbouwkunde, industrieel ontwerpen of industrieel productontwerp en zoek je een meewerkstage? Dit bedrijf heeft een plek voor een meewerkstagiair met affiniteit voor technisch testen. Bekijk de vacature en reageer snel met je motivatie en CV!

Plaats: Regio Den Bosch
Regio: Eindhoven, Nijmegen, Den Bosch, Venlo, Helmond, Roermond

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht omtrent productontwerp bij technische multinational

Ben je laatstejaars student werktuigbouwkunde, industrieel productontwerp of industrieel ontwerpen en zoek je een (afstudeer)stage? Dit bedrijf zoekt een student die per september of november een project in de richting van productontwerp op zich gaat nemen. Lees snel de vacature en reageer direct!

Plaats: Regio Den Bosch
Regio: Eindhoven, Den Bosch, Venlo, Helmond, Roermond

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage werktuigbouwkunde bij producent hoogwaardige technische installaties

Ben jij op zoek naar een leuke enigneeringsopdracht voor je (afstudeer)stage richting WTB? Reageer dan nu snel op deze mogelijkheid met je CV en motivatie!

Plaats: Regio Venlo
Regio: Eindhoven, Nijmegen, Den Bosch, Heerlen, Venlo, Helmond, Roermond

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting Werktuigbouwkunde bij een technische organisatie

Ben je op zoek naar een uitdagende stage of afstudeeropdracht richting Werktuigbouwkunde bij een technische organisatie die een goede groei doormaakt? Reageer dan snel!

Plaats: Beschikbaar door heel Nederland
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Groningen, Zwolle, Dronten, Arnhem, Alkmaar, Vlissingen, Bergen op Zoom, Den Bosch, Maastricht, Almelo

Startdatum: per direct

Meewerkstage richting automotive voor een Autotechniek of WTB student!

Studeer jij in de richting van Werktuigbouwkunde of Autotechniek en heb jij veel interesse in automotive? Ben jij ook zoekende naar een uitdagende meewerkstage? Reageer dan nu!

Plaats: Zaltbommel
Regio: Eindhoven, Utrecht, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Amersfoort, Dordrecht, Den Bosch, Tilburg

Startdatum: per direct

Technische meewerkstage richting Lichttechniek

Doe jij een technische studie, zoals WTB, elektrotechniek, mechatronica, bouwkunde of technische natuurkunde en ben je op zoek naar een leerzame stage? Heb jij tevens interesse in lichttechniek en heb je ervaring met AutoCAD? Dan heeft dit bedrijf in Doetinchem een mooie stageplek voor jou beschikbaar! Ben jij degene die we zoeken voor deze opdracht? Reageer dan snel!

Plaats: Doetinchem
Regio: Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Doetinchem, Zutphen

Startdatum: per direct

Meewerkstage richting technisch marktonderzoek voor nieuwe machinelijn

Ben jij een echte techneut en ben je op zoek naar een unieke meewerkstage waarin je nauw met de directeur gaat werken? Deze multinational is een nieuwe machinelijn aan het opzetten en is daarom op zoek naar iemand die technisch inzicht heeft. Interesse? Reageer dan meteen!

Plaats: regio Groenlo
Regio: Deventer, Enschede, Apeldoorn, Arnhem, Doetinchem, Almelo, Hengelo, Zutphen

Startdatum: per direct

Meewerkstage richting werkvoorbereiding in de onderhoud & renovatiesector

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage als werkvoorbereider en heb jij affiniteit met de onderhoud & renovatiesector? Spreekt deze vacature jouw aan? Reageer dan snel!

Plaats: regio Dordrecht
Regio: Rotterdam, Delft, Dordrecht, Tilburg

Startdatum: per direct

Meewerkstage richting werkvoorbereiding in de betonindustrie

Ben jij op zoek naar een derdejaarsstage werkvoorbereiding en heb jij affiniteit met de betonindustrie? Dit bedrijf in de omgeving van Dordrecht is dan op zoek naar jou. Interesse? Reageer dan snel op deze vacature.

Plaats: regio Dordrecht
Regio: Rotterdam, Delft, Dordrecht, Tilburg

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage WTB bij technische adviesorganisatie

Zoek jij een interessante WTB (afstudeer)stage en ben je geïnteresseerd in klimaat, energie en installatietechniek? Dit bedrijf zoekt een student die een opdracht wil oppakken! Reageer snel met motivatie en cv.

Plaats: Den Bosch
Regio: Eindhoven, Utrecht, Arnhem, Nijmegen, Breda, Den Bosch, Tilburg, Helmond

Startdatum: per direct

Derdejaars WTB meewerkstage bij grote machinebouwer

Ben jij op zoek naar een uitdagende meewerkstage richting machinebouw? Deze technische multinational is op zoek naar een gemotiveerde stagiair! Reageer snel met motivatie en cv!

Plaats: Regio Den Bosch
Regio: Eindhoven, Utrecht, Arnhem, Nijmegen, Breda, Den Bosch, Tilburg, Helmond

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage Werktuigbouwkunde CAD/CAM processen

Studeer jij werktuigbouwkunde of een soortgelijke studie en vind jij CAD/CAM processen interessant? Deze technische organisatie in omgeving Enschede biedt jou deze unieke kans. Geïnteresseerd? Stuur ons dan snel ons cv en motivatie!

Plaats: Enschede
Regio: Deventer, Enschede, Doetinchem, Almelo, Hengelo, Zutphen

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting energietechniek bij technische organisatie

Studeer jij (Werktuig)bouwkunde of Elektrotechniek en ben je op zoek naar een (afstudeer)stage met grote kans op doorstroming binnen het bedrijf? Heb je interesse in duurzaamheid? Reageer dan snel met motivatie en cv!

Plaats: Apeldoorn
Regio: Utrecht, Zwolle, Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Amersfoort, Zutphen

Startdatum: per direct

Derdejaarsstage WTB technisch tekenen in SolidWorks

Ben jij op zoek naar een derdejaarsstage WTB en heb je affiniteit met technisch tekenen in SolidWorks? Deze technische organisatie is op zoek naar een student die ze hiermee kan helpen! Ben je geïnteresseerd? Reageer dan snel met je motivatie en cv!

Plaats: Regio Leiden
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Almere, Haarlem, Zaandam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage Werktuigbouwkunde richting AutoCAD

Studeer jij werktuigbouwkunde en ben je op zoek naar een stage of afstudeeropdracht richting het ontwerpen in AutoCAD? Dan is deze technische organisatie in omgeving Rotterdam op zoek naar jou. Reageer met cv en motivatie als je geïnteresseerd bent en wie weet mag jij kennis komen maken bij deze international!

Plaats: Rotterdam
Regio: Rotterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Zoetermeer, Breda

Startdatum: per direct

Meewerkstage WTB bij technische constructieorganisatie

Studeer jij Werktuigbouwkunde en ben je op zoek naar een uitdagende meewerkstage bij een technische organisatie? Bij dit bedrijf zul je je bezighouden met technisch tekenen in Inventor of AutoCAD. Reageer snel, zodat jij in aanmerking komt voor deze leerzame stage!

Plaats: Regio Gouda
Regio: Utrecht, Rotterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

Meewerkstage technisch tekenen/calculeren bij international

Ben jij geïnteresseerd in technisch tekenen en calculeren en ben je op zoek naar een leuke meewerkstage? Bij dit internationale bouwbedrijf uit Hengo zijn ze op zoek naar een extra kracht op de teken- en calculeerafdeling. Heb je interesse? Reageer met cv en motivatie.

Plaats: Hengelo
Regio: Zwolle, Deventer, Enschede, Apeldoorn, Arnhem, Almelo, Hengelo, Hoogeveen, Zutphen

Startdatum: per direct

Afstudeerstage WO Mechatronica bij hightech bedrijf

Volg jij een universitaire (WO) opleiding richting mechatronica, werktuigbouwkunde of techniek en ben jij op zoek naar een unieke leerzame afstudeeropdracht? Dit toonaangevende technische bedrijf in Eindhoven is op zoek naar de talenten van de klas. Geïnteresseerd? reageer met cv en motivatie.

Plaats: Eindhoven
Regio: Eindhoven, Breda, Den Bosch, Tilburg, Venlo, Helmond, Roermond

Startdatum: per direct

Afstudeerstage WTB technisch tekenen richting installatietechniek

Studeer jij werktuigbouwkunde en ben jij op zoek naar een afstudeeropdracht waarbij je gaat technisch tekenen in StabiCAD of Revit? Dit technische adviesbureau in Den Haag is op zoek naar een gemotiveerde afstudeerstagiair. Geïnteresseerd? Reageer dan snel met je cv en motivatie!

Plaats: Den Haag
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Delft, Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn

Startdatum: per direct

Meewerkstage productontwerper bij internationaal productiebedrijf

Ben jij op zoek naar een uitdagende meewerkstage richting productontwerp en ben jij creatieve gemotiveerde student? Dit internationale productiebedrijf heeft een nieuw vraagstuk waarin je mee kunt gaan helpen met het ontwerpen van dit nieuwe product. Geïnteresseerd? Reageer met cv en motivatie.

Plaats: Regio Middelharnis
Regio: Rotterdam, Delft, Dordrecht, Vlissingen, Bergen op Zoom, Breda, Roosendaal

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage WTB of Elektrotechniek richting productieontwikkeling

Ben jij op zoek naar een leerzame (afstudeer)opdracht Elektrochniek/Werktuigbouwkunde waarin je producten gaat verbeteren en doorontwikkelen? Dit innovatieve en internationale productiebedrijf in de buurt van Den Bosch is op zoek naar een gemotiveerde student. Geïnteresseerd? Reageer met cv en motviatie

Plaats: Regio Den Bosch
Regio: Eindhoven, Utrecht, Nijmegen, Ede, Wageningen, Dordrecht, Breda, Tilburg, Helmond

Startdatum: per direct

3e/4e jaars stage richting Werktuigbouwkunde

Studeer jij werktuigbouwkunde en ben je op zoek naar een leuke stage of afstudeeropdracht in Venlo? Bij dit internationale bedrijf is er iedere periode een plekje vrij voor een stagiair of afstudeerder! Interesse? Reageer snel!

Plaats: Venlo
Regio: Eindhoven, Nijmegen, Tilburg, Heerlen, Maastricht, Venlo, Roermond

Startdatum: per direct

3e/4e jaars stage richting Procestechniek

Studeer jij chemische technologie en ben jij op zoek naar een uitdagende stage of afstudeeropdracht? Dan ben je bij dit bedrijf aan het goede adres! Zij zijn namelijk op zoek naar een slimme student die aan de slag wil gaan met het testen en valideren van een nieuw controlesysteem. Ben jij degene die ze zoeken? Stuur ons dan snel je motivatie en cv!

Plaats: Emmen
Regio: Groningen, Emmen, Assen, Hoogeveen, Veendam

Startdatum: per direct

Meewerkstage richting werktuigbouwkunde bij technische multinational

Ben jij op zoek naar een leerzame meewerkstage in de richting werktuigbouwkunde of mechatronica en heb je affiniteit met techniek en metaal? Deze technische multinational zoekt een gedreven stagiair die bij hen aan de slag wil gaan. Geïnteresseerd? Stuur dan snel je cv en motivatie!

Plaats: Veenendaal
Regio: Utrecht, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Amersfoort, Hilversum

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage bouwkundig tekenen (CAD) bij bouwbedrijf

Ben jij op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage richting technisch tekenen (CAD)? Dan is dit bouwbedrijf op zoek naar jou. Reageer met cv en motivatie

Plaats: Regio Hellevoetsluis
Regio: Rotterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Roosendaal

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage (Werktuig)bouwkunde bij installatiebedrijf

Studeer jij in de richting van Bouwkunde of Werktuigbouwkunde? En ben jij op zoek naar een uitdagende stage of afstudeeropdracht? Dan is dit bedrijf op zoek naar jou! Laat snel wat van je horen!

Plaats: Nijmegen / Arnhem
Regio: Utrecht, Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Doetinchem, Amersfoort, Den Bosch, Tilburg

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting PLC besturing bij internationale machinebouwer

Studeer jij Mechatronica, Werktuigbouwkunde of Elektrotechniek? En ben je op zoek naar een leuke afstudeeropdracht richting PLC-besturing? Reageer dan snel met je motivatie en CV!

Plaats: regio Spijkenisse
Regio: Rotterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage consultancy richting installatietechniek

Ben jij op zoek naar een leuke stage of afstudeeropdracht en kan jij je goed in anderen inleven? Heb jij tevens affiniteit met installatietechniek? Bij dit internationale softwarebedrijf in de regio van Alphen aan den Rijn kun je aan de slag met een opdracht richting consultancy! Lijkt jou dit wel wat? Solliciteer dan snel!

Plaats: Regio Alphen a/d Rijn
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Haarlem, Delft, Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Breda, Tilburg, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

Meewerkstage richting mechatronica/WTB

Ben jij op zoek naar een leuke, brede meewerkstage in de mechatronica/WTB? Dat kan bij dit bedrijf in Beverwijk! Lijkt jou dit wel wat? Reageer dan snel!

Plaats: Beverwijk
Regio: Amsterdam, Almere, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Hilversum, Purmerend

Startdatum: per direct

Meewerkstage richting productontwerpen

Ben jij op zoek naar een leuke stage waarbij je mee mag werken op de afdeling productontwikkeling? Heb jij ervaring met SolidWorks? Dan is dit iets voor jou! Interesse? Reageer dan snel!

Plaats: Amsterdam
Regio: Amsterdam, Utrecht, Almere, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Den Haag, Leiden, Alphen a.d. Rijn, Hilversum, Lelystad, Purmerend

Startdatum: per direct

Meewerkstage WTB richting installatietechniek

Ben jij op zoek naar een leuke meewerkstage in de Werktuigbouwkunde? Heb jij affiniteit met installatietechniek? Dan heeft dit bedrijf in regio Spijkenisse een leuke uitdaging voor jou! Interesse? Solliciteer dan direct!

Plaats: Regio Spijkenisse
Regio: Rotterdam, Delft, Zoetermeer

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage werktuigbouwkunde richting installatietechniek

Volg jij een werktuigbouwkundige studie en zoek jij daarvoor nog een stage of afstudeeropdracht? Bij deze technische organisatie in Utrecht kan je aan de slag op de engineersafdeling, en kan je mooie projecten oppakken richting installatietechniek. Ben jij geïnteresseerd? Reageer dan meteen!

Plaats: Utrecht
Regio: Amsterdam, Utrecht, Arnhem, Amersfoort, Alphen a.d. Rijn

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting ontwerpen van nieuwe skelter bij speelgoedfabrikant

Ben jij student Industrieel Product Ontwerpen of aanverwante studie en zoek jij nog een leuke (afstudeer)stage? Ben je je passie voor speelgoed nog niet ontgroeid? Dan heeft dit speelgoedbedrijf de perfecte stage/opdracht voor jou! Zij zijn namelijk opzoek die aan de slag kan met het ontwerpen van een nieuw soort skelter dat ze op de markt willen brengen. Is dit echt iets voor jou? Reageer dan direct!

Plaats: Regio Amersfoort
Regio: Utrecht, Apeldoorn, Ede, Wageningen, Amersfoort, Hilversum

Startdatum: per direct

Meewerkstage in de metaalindustrie (WTB)

Ben jij op zoek naar een toffe, brede meewerkstage in de richting van Werktuigbouwkunde? En heb jij affiniteit met de metaalindustrie? Dan is dit perfect voor jou! Voor een technisch bedrijf in Hengelo zijn wij op zoek naar een student die graag een nieuwe uitdaging aan gaat! Interesse? Reageer dan direct!

Plaats: Hengelo
Regio: Zwolle, Deventer, Enschede, Apeldoorn, Almelo, Hengelo, Zutphen

Startdatum: per direct

WTB meewerkstage richting technisch tekenen

Ben jij een derdejaars student werktuigbouwkunde, bouwkunde, mechatronica of industrieel productontwerp? En ben je op zoek naar een leuke meewerkstage per februari? Reageer dan snel op deze vacature!

Plaats: Apeldoorn
Regio: Zwolle, Deventer, Enschede, Apeldoorn, Arnhem, Ede, Doetinchem, Amersfoort, Zutphen

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage installatietechniek richting energietechniek

Studeer jij WTB of een verwante opleiding en ben je nog op zoek naar een leuke (afstudeer)stage? Een technisch consultancy bureau in de buurt van Nijmegen is op zoek naar een stagiair die aan de slag wil met energietechniek, binnen de installatietechniek! Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Reageer dan direct!

Plaats: Regio Nijmegen
Regio: Utrecht, Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Doetinchem, Amersfoort, Den Bosch, Tilburg, Zutphen

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage installatietechniek richting werktuigbouwkunde

Studeer jij WTB of een verwante opleiding en ben je nog op zoek naar een leuke (afstudeer)stage? Voor een technisch consultancy bureau in de buurt van Nijmegen hebben wij een leuke opdracht open staan waarbij je aan de slag mag met installatietechniek! Lijkt dit jou wel wat? Reageer dan direct!

Plaats: Regio Nijmegen
Regio: Utrecht, Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Doetinchem, Amersfoort, Den Bosch, Tilburg, Zutphen

Startdatum: per direct

Werktuigbouwkunde meewerkstage richting installatietechniek

Ben jij op zoek naar een derdejaars meewerkstage en vind je het leuk om te werken op de engineeringsafdeling van een ingenieursbureau richting installatietechniek? Reageer dan snel op deze vacature!

Plaats: Waalwijk
Regio: Eindhoven, Utrecht, Nijmegen, Dordrecht, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Helmond

Startdatum: per direct

Technische tekenstage bij een snelgroeiende organisatie!

Ben jij op zoek naar een derdejaarsstage werktuigbouwkunde waarbij jij je bezig kan houden met technisch tekenen? Dan heeft dit bedrijf de perfecte stage voor jou! Reageer direct!

Plaats: Doetinchem
Regio: Arnhem, Nijmegen, Doetinchem

Startdatum: per direct

Derdejaars meeloopstage richting autotechniek en WTB

Ben jij derdejaars autotechniek of werktuigbouwkunde? Dan is er een uitdagende derdejaarsstage beschikbaar voor jou bij deze organisatie in regio Harderwijk! Solliciteer meteen!

Plaats: Regio Harderwijk
Regio: Amsterdam, Utrecht, Zwolle, Deventer, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Amersfoort, Lelystad

Startdatum: per direct

Meewerkstage richting WTB/Industrieel Ontwerpen

Ben jij derdejaars en op zoek naar een leerzame meewerkstage? Zoek dan niet verder! Dit bedrijf in de buurt van Zutphen kan jouw hulp goed gebruiken bij technische projecten. Solliciteer meteen!

Plaats: Regio Zutphen
Regio: Zwolle, Deventer, Enschede, Apeldoorn, Arnhem, Ede, Doetinchem, Almelo, Hengelo, Zutphen

Startdatum: per direct

Meewerkstage technisch tekenen voor WTB'ers

Ben jij een harde werker en zoek jij een meewerkstage in technisch tekenen? Zoek dan niet verder! Deze technische dienstverlener zoekt een stagiair die hen komt helpen bij de implementaties van een nieuw tekenprogramma. Ben jij de persoon die zij zoeken? Reageer dan meteen met jouw cv en motivatie!

Plaats: Regio Dordrecht
Regio: Eindhoven, Utrecht, Rotterdam, Amersfoort, Delft, Dordrecht, Zoetermeer, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Tilburg, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

Meewerkstage richting sales-engineering

Een technisch-commercieel bedrijf in regio Dordrecht is op zoek naar een stagiair die komt meelopen op hun technische afdeling! Ben jij een werktuigbouwkundige student die het leuk vindt om techniek te combineren met commercie? Reageer dan snel!

Plaats: Regio Dordrecht
Regio: Utrecht, Rotterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer, Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Tilburg, Alphen a.d. Rijn

Startdatum: per direct

Meewerkstage op engineeringafdeling

Ben jij een derdejaars student(e) met affiniteit voor technisch tekenen? Voor een groot technisch bedrijf zijn wij op zoek naar iemand die mee gaat lopen op de engineeringafdeling! Interesse? Solliciteer dan nu!

Plaats: Regio Roermond
Regio: Eindhoven, Heerlen, Maastricht, Venlo, Helmond, Roermond

Startdatum: per direct

Meewerkstage richting machinebouw

Ben jij op zoek naar een toffe meewerkstage bij een machinebouwer uit Arnhem? Het bedrijf uit Arnhem zoekt een student die mee wil gaan werken met verschillende werkzaamheden! Interesse? Reageer dan snel!

Plaats: Arnhem
Regio: Utrecht, Zwolle, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Doetinchem, Amersfoort, Den Bosch, Zutphen

Startdatum: per direct

(Afstudeer)Stage voor richting Bouwkunde of Civiele Techniek

Ben jij een gedreven student richting Bouwkunde of Civiele Techniek en ben jij op zoek naar een uitdagende stage of afstudeeropdracht? Denk je dat dit bij jou past? Laat dan meteen wat van je horen!

Plaats: Haarlem
Regio: Amsterdam, Rotterdam, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Delft, Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Hilversum, Purmerend

Startdatum: per direct

(Afstudeer) stage richting ontwikkeling warmtepompen

Ben jij per september op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage? Heb jij affiniteit met techniek en het ontwikkelen van technische producten? Reageer dan direct met je cv en motivatie om in aanmerking te komen!

Plaats: Nijkerk
Regio: Amsterdam, Utrecht, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Bosch, Tilburg, Hilversum, Lelystad

Startdatum: per direct

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio